Despre mine

Bine te-am gasit!

alb negru

Numele meu este Simona Culea si ma bucur sa ne intalnim! Sunt psiholog, coach, fondatoarea si autoarea blogului www.iesidinceata.ro

 

Sunt sigura ca nimic nu e intamplator si cu certitudine, daca ai ajuns aici, trebuia sa ne cunoastem.

 

Eu sunt o persoana obisnuita, fara calitati duse la nivel de geniu si fara defecte ajunse la vicii extreme. O persoana cu multe intrebari existentiale intr-o lume tot mai pragmatica.

 

Am avut o evolutie normala a vietii, cu suisuri si coborasuri, ca orice om de altfel. Am urmat cursul „firesc” al lucrurilor, am facut ce faceau  toti cei de care eram inconjurata. 

 

Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu placuta de ceilalti si sa fiu perfecta: sa nu-mi dezamagesc parintii, sa nu imi refuz prietenii, sa fiu considerata o persoana admirata de toti cei din jur.

 

Asa am ajuns sa ascult vocea altora in detrimentul vocii mele interioare.  Am facut ani si ani de studii intr-un domeniu „de viitor”, incercand sa demonstrez altora cat de buna pot fi eu, indiferent ce as incerca sa fac.

 

 

La scurt timp lumea ideala pe care mi-o construisem a inceput sa se zdruncine in fata realitatii de care am dat piept. Si toate intrebarile inabusite de-a lungul timpului au inceput sa iasa la suprafata, ducandu-ma uneori in pragul depresiei: „De ce fac toate astea?”„La ce sunt buna, fara a mai vrea sa impresionez pe cineva?”, „Oare astea inseamna viata cu adevarat?”.

 

Eram convinsa ca nu am ajuns aici pentru a exista pur si simplu, ca am un rost, ca pot face lumea mai buna si ca pot alege sa fiu EU, nu ce isi doresc cei din jur sa fiu. Doar ca nu stiam cine sunt, cu atat mai putin ce ar trebui sa fac pentru a avea o viata cu scop.

 

Am inceput sa caut frenetic materiale despre scop, sens, vocatie, personalitate si tot ce tine de o dezvoltare intrinseca (emotii, autocunoastere, relatii). Devoram tot ce imi cadea in mana si era ca o evadare din lumea in care traiam, dar careia nu-i apartineam. Incetul cu incetul aceasta lume a inceput sa se destrame si sa apara una noua, in care ma regaseam, in care puteam sa fiu EU.

 

Am sters cu buretele toti anii in care am facut pe plac celor din jur. M-am inscris la Facultatea de Psihologie, dar mai mult decat atat am continuat sa ma autoeduc, ceea ce conteaza mai mult decat toti anii de scoala la un loc.

 

Astfel am putut sa-mi conturez scopul in viata. Desi inca lucrez la definitivarea lui si face parte din intimitatea mea, consider ca daca citesti pagina asta ai toata increderea mea si ti-l destainui cu inima deschisa:

 

Scopul meu in viata este sa fac ceea ce-mi place, sa fac viata oamenilor mai buna, sa le ascult vocea interioara, sa traiesc integru si cu curaj, sa spun ce gandesc, sa fiu eu insami, facand ceea ce m-am nascut sa fac, sa fiu recunoscatoare pentru tot ce mi s-a oferit, sa imi las amprenta asupra lumii.

 

Pentru ca vreau si incerc sa traiesc acest scop in viata de zi cu zi am luat decizia de a scrie acest blog. Vreau sa conduc o revolutie a celor care stiu ce vor de la viata si nu se tem sa traiasca autentic, indiferent de ce spun cei din jur.

 

Nu sustin ca am toate raspunsurile, dar sunt sigura ca TU ai toate raspunsurile potrivite pentru tine, intr-un loc bine ascuns in interiorul tau. Vreau sa fiu alaturi de tine in propria ta descoperire, vreau sa te cunosti si sa-ti atingi potentialul, vreau sa-ti ofer uneltele pe care le-am folosit eu, vreau sa iesi din ceata si vreau sa intelegi ca dincolo de filozofia din spatele cuvintelor, VIATA MERITA TRAITA!

 

Contact si altele

 

Daca vrei sa iei legatura cu mine exista mai multe posibilitati:

 

1. comentarii la articole – in cazul in care ai citit un material si vrei sa discuti despre ceea ce tocmai ai aflat;

2. prin intermediul paginii de Contact pe care o gasesti in meniul site-ului;

3. prin e-mail la adresa simona@iesidinceata.ro – in cazul in care ai intrebari, recomandari, reclamatii sau propuneri pe care nu vrei sa le expui direct pe site;

4. cu ajutorul paginilor de Facebook pe care le administrez: Simona Culea si Iesi din Ceata

5. prin intermediul paginilor de Google Plus: pagina personala Simona Culea si pagina blogului Iesi din Ceata

6. pe Twitter: contul personal si contul Iesi din Ceata

 

Te sfatuiesc sa urmaresti paginile de Facebook, Google Plus si Twitter pentru noutati, mesaje inspirationale si o comunicare de la suflet la suflet.

 

Cu drag,

Simona Culea