[Chestionar] Care sunt cele mai mari obstacolele cu care te confrunti in momentul de fata?

A trăi înseamnă a întâmpina obstacole. Este inevitabil. Am întâlnit obstacole și cu certitudine urmează să întâlnesc și altele pe viitor, obstacole mai mici sau mai mari în funcție de nivelul la care mă situez eu în raport cu ele.

 

 

Cu certitudine le-ai întâlnit și tu. Poate chiar acum te lovești de niște ziduri. Asta însă nu înseamnă că singura soluție este să faci cale întoarsă și să renunți. Un obstacol poate fi escaladat, doborât sau pur și simplu ocolit.

 

În primul rând este nevoie să recunoști obstacolele din viața ta, în loc să le ignori sau să fugi de ele. Față în față cu acele piedici uneori înfricoșătoare o să recunoști eroul din tine. Eu sunt convinsă că un erou este o persoană obișnuită, ca mine și ca tine, care găsește în interiorul său puterea de a merge înainte și a răzbi în ciuda tuturor obstacolelor.

 

Știu că uneori este greu să conștientizezi acea putere pe care o ai. Știu că uneori simți că nu este nimeni lângă tine. Lumea în care trăim ne-a separat în loc să ne unească, ne-a obișnuit să încercăm să ne descurcăm singuri în loc să cerem ajutor, ne-a forțat să privim cu suspiciune și neîncredere oamenii care vor să fie lângă noi necondiționat.

 

Astăzi vreau să crezi în eroul din tine și să-i dai voie să se exprime. Pentru asta am conceput un scurt chestionar menit să scoată la suprafață obstacolele cu care te confrunți. Pe baza rezultatelor acestui chestionar vom concepe arme de luptă pe care eroul din tine să le folosească ori de câte ori are nevoie.

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine în speranța pentru o viață și o lume mai bună.

 

Cu prietenie,

Simona

 

P.S. Durează doar câteva minute pentru a completa chestionarul de mai jos.

 

Sursa foto: Cățărând obstacolele

Poţi să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu noile informatii de pe blog!  Vei primi totodată materialul gratuit "4 metode pentru a crea viața pe care o dorești"

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, apoi să confirmi cererea de abonare cu un click pe link-ul din emailul primit.

Articole asemanatoare:

Lasa un comentariu prin facebook:

comentarii prin facebook!

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *