11 wallpaper-uri inspiraționale

 

 

Citatele înseamnă mai mult decât niște cuvinte. Pentru că uneori avem nevoie de mici imbolduri pentru a ne reaminti lucruri pe care le știm deja, astăzi am creat pentru tine 11 wallpaper-uri cu citate care să te inspire atunci când lucrezi la calculator. Eu personal schimb permanent imaginile de pe desktop cu citate care să-mi facă ziua mai senină și mai productivă.

 

Chiar dacă nu faci acest lucru, nădăjduiesc că citatele pe care le-am ales îți vor înfrumuseța măcar momentul în care le vei citi. Dacă dorești să le păstrezi aproape de tine, nu ezita să le salvezi la tine în calculator și să le dai mai departe, printr-un share, celor care crezi că ar avea nevoie de ele.

1. Viață

 2. Suferință

3. Alegeri

4. Rezistență

5. Pasiune

6. Unicitate

7. Educație și creștere

8. Regretele trecutului

9. Iubire

10. Focus

11. Responsabilitate

Așadar, ai capacitatea de a fi, a face și a avea tot ceea ce-ți dorești cu prețul de a-ți asuma responsabilitatea pentru viața ta.

Până data viitoare îți doresc inspirație, curaj, dragoste, disciplină și voință!

Cu drag,

Simona

Sursa foto copertă: Inspirație 

Poţi să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu noile informatii de pe blog!  Vei primi totodată materialul gratuit "4 metode pentru a crea viața pe care o dorești"

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, apoi să confirmi cererea de abonare cu un click pe link-ul din emailul primit.

Articole asemanatoare:

Lasa un comentariu prin facebook:

comentarii prin facebook!

Powered by Facebook Comments

9 thoughts on “11 wallpaper-uri inspiraționale

  1. Sunt foarte adevarate si miscatoare. Imi plac astfel de citate si cred in ele. Este o essenta a cuvintelor, uneori prea multe cuvinte strica totul. Multumesc

  2. Imi plac foarte mult citatele,le-am si salvat pe calculator sa ma inspir din ele cand am nevoie.Multumesc draga Sim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *