Detox pentru suflet 2 – Ebook

“Daca vrei ca povestea vietii tale sa fie extraordinara incepe prin a realiza ca tu esti autorul ei si fiecare zi este o noua pagina”.

 

coperta

 

Numele meu este Simona Culea. Sunt psiholog, coach si fondatoarea comunitatii Iesi din Ceață, comunitate care numara in acest moment peste 5.000 de membri.

 

Intotdeauna am fost interesata de modalitatile prin care oamenii pot depasi blocajele interioare, dar si obstacolele exterioare. Acesta este motivul pentru care am scris zeci de articole si materiale gratuite, am lucrat in grup si 1 la 1 (online si offline) cu sute de oameni.

 

De ce aceasta carte electronica?

 

Expresia “povesti de adormit copiii” este una tipic romaneasca. Cu alte cuvinte, povestile sunt foarte bune pentru a adormi copiii, dar doar atat.

 

Exista o diferenta intre viata reala si povesti. Pe masura ce ne-am maturizat am realizat dezamagiti ca in viata de zi cu zi eroii nu inving mereu, lupta nu este intotdeauna corecta si dreptatea nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea.

 

Si totusi povestile copilariei au fost printre primele noastre lectii despre viata: ne-am identificat cu personajele pozitive, ne-am distantat emotional de personajele negative, am asimilat modele de viata si de comportament. Astfel am realizat inca de mici cum vrem sa fim, respectiv cum nu vrem sa fim.

 

Chiar si astazi, in putinul timp liber pe care il avem suntem atrasi catre povestile redate de stiri, de filme sau carti. Asadar, cine spune ca povestile sunt doar pentru copii?

 

Prin intermediul imaginatiei, o poveste umple golul dintre ceea ce este si ceea ce poate fi. Altfel spus, povestile contin experiente, iar noi invatam din experiente.

 

Povestile reprezinta “scurtaturi” catre diverse raspunsuri, fara a mai fi nevoie sa traim pe pielea noastra diverse experiente. Povestile au puterea de a trezi emotii, de a inspira, de a schimba si chiar de a vindeca. Povestile modifica ganduri, emotii, comportamente din viata reala si duc la o stare de bine.

 

Ce-ti ofera in mod concret ebook-ul

 

“Detox pentru suflet 2 – 70 de povesti vindecatoare” este o carte electronica, descarcabila in format PDF, pe care o poti citi pe laptop, telefon sau tableta. In cadrul ei am adunat 70 de povesti vindecatoare, alaturi de semnificatiile lor. In total este vorba despre 100 pagini pe care le faci cadou sufletului tau si prin care il ajuti sa se “detoxifice”.

 

Prin intermediul acestor povesti:

- capeti noi puteri: inveti sa iti asumi responsabilitatea, sa te bazezi pe tine, sa te iubesti asa cum esti

- inveti sa accepti: ceea ce iti ofera viata, o pierdere, o incercare, propriile imperfectiuni

- schimbi atitudini care nu-ti folosesc: iti alegi modele, te eliberezi de trecut, te muti dinspre probleme catre solutii

- schimbi comportamente pe care le repeti in mod automat: inveti sa traiesti clipa, sa “plantezi” pentru a avea ce sa culegi, sa scurtcircuitezi ceea ce ai facut intotdeauna

- inveti din experiente: sa folosesti ceea ce ai deja, sa infrunti lucrurile si oamenii de care ti-e teama, sa trasezi limite, sa ai incredere in puterea ta de a reusi

- iti dezvolti compasiunea pentru ceilalti: inveti sa-ti pese, sa apreciezi oamenii din jur, sa-i eliberezi atunci cand au nevoie de libertate

- iti dezvolti intelepciunea: privesti situatiile vietii din perspective diferite, gasesti solutii, faci alte alegeri

- realizezi ca poti oricand sa te bucuri de viata in deplinatatea ei.

 

Ce spun cititorii

 

In urma cu aproximativ 6 ani de zile am inceput sa trimit in fiecare duminica mesaje ce contineau aceste povesti inspirationale. Pe atunci nu realizam ce putere au povestile. Incet-incet am inceput sa primesc din ce in ce mai multe ganduri de multumire:

 

Multumesc mult pentru povesti, Simona! Si pentru ca, din multe si bune motive, iti iei timp sa ne evidentiezi esenta lor! Nu sunt niciodata prea multe situatii/intamplari/evenimente si nici prea multe persoane care sa ne (re)aminteasca ceea ce avem cu adevarat nevoie sa tinem minte. Multumesc persoanei care, venind sa-mi ceara un sfat pe care considera ca as fi in stare sa i-l ofer, a mentionat un titlu si o pagina de web! Si uite-asa, ai intrat in viata mea cu povestile tale. Ca sa imbogatesti povestea mea, asa cum si eu, probabil, o imbogatesc pe-a altora“.

Steluta S.

 

Pot sa-ti spun ca esti cu adevarat o minune pentru ceea ce ai sadit in sufletul meu timid sau inca firav. Poate nu e suficient, dar cert este ca o schimbare s-a petrecut citind povestioarele trimise de tine si in ciuda faptului ca am trecut prin evenimente emotionale , m-am ridicat de jos plin de lacrimi (si barbatii plang) si de sange m-am scuturat si plin de entuziasm am pasit pe un nou camp de lupta de data aceasta mult mai optimist“.

Anton D.

 

Multumesc ca nu m-ai uitat si mi-ai trimis in continuare, prin povestile tale, cate un pic din acest medicament numit speranta, optimism, incredere, ambitie, radbare, intelegere si buna dispozitie. Am trimis mai departe povestile persoanelor mele de suflet care apreciaza si inteleg mesajul lor. Inca o data multumesc foarte frumos“.

Rodica R.

 

Am realizat ca fiecare gasea intr-o anumita poveste tocmai resursa de care avea nevoie pentru a depasi un obstacol, a constientiza raspunsul sau solutia la o framantare sau a imbunatati anumite aspecte din viata sa.

 

Te invit intr-o calatorie de schimbare pornita din interior, o calatorie de schimbare emotionala, o calatorie in care personajul principal al povestilor esti TU.

 

Pret

 

Ebook-ul costa 29 RON si poti sa-l comanzi chiar azi.

 

Pentru a intra in posesia cartii este necesar sa completezi formularul de mai jos, apoi sa urmezi pasii din emailul primit.

Daca ai intrebari sau nelamuriri scrie-mi pe simona@iesidinceata.ro si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.