3 premise de la care să pleci pentru a trece peste o despărțire dureroasă (VIDEO)

 Fie că este vorba de un eveniment neașteptat în viața personală sau cea profesională, obstacolele apar inevitabil în viață: inimă frântă, boli neașteptate, dispariții neprevăzute.

 

Oricât de puternici ne-am considerat, evenimentele de acest gen ne lasă un sentiment de neputință și chiar disperare. Atitudinea pozitivă și încrederea că de mâine va fi mai bine par să nu funcționeze.

Cu toate astea, chiar dacă simți acel sentiment de neajutoare (pe care și eu l-am simțit de atâtea ori), vreau să știi că se poate trece peste orice. Suntem aici pentru a ne ajuta unii pe alții atunci când orice soluție este considerată imposibilă.

Ruperea unei relații fără prea multe explicații lăsă în urmă durere, iar despărțirea nu face excepție de la situațiile în care apare sentimentul de neajutorare, de cele mai multe ori pentru persoana care a fost părăsită.

Astăzi am realizat un video în care descriu 3 premise de la care se poate pleca pentru a putea trece peste o despărțire dureroasă și a reveni la o viață normală. Aceste premise pot fi aplicate în orice altă situație dificilă pentru tine.

Linkurile despre care vorbesc la premisa cu nr. 3 din video sunt aici:

Iertarea altor persoane

Iertarea propriei persoane

Revin cu cele două întrebări din video:

Ai trecut prin astfel de momente dificile?

Ce-ai făcut pentru a-ți reveni?

Mi-ar plăcea să știu ce a funcționat pentru tine, fie că sunt informații din acest video sau din propria experiență de viață.

Lasă un comentariu mai jos cu răspunsul tău. Sunt conștientă că este vorba de intimitatea ta. Pe site nu va apărea altceva în afară de prenumele tău, iar prin ceea ce ți s-a întâmplat sau un simplu comentariu poți face o diferență ajutând alte persoane.

În momentul de față comunitatea numără câteva mii de suflete care pot găsi inspirație sau suport în cuvintele tale.

Îți mulțumesc încă o dată că ai fost aici,

Cu drag,

Simona

Sursa foto: Spini

Poţi să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu noile informatii de pe blog!  Vei primi totodată materialul gratuit "4 metode pentru a crea viața pe care o dorești"

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos, apoi să confirmi cererea de abonare cu un click pe link-ul din emailul primit.

Articole asemanatoare:

Lasa un comentariu prin facebook:

comentarii prin facebook!

Powered by Facebook Comments